Groepsaccomodatie

Deze prachtige groepsaccommodatie is gelegen aan de rand van natuurgebied De Maashorst. De mooie lodge beschikt over 9 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een vergaderzaal en een terras. U treft er een grote open leef- en woonkamer met TV en een bar met luxe koffie automaat voor gratis koffie, thee, cappuccino en chocomelk. De comfortabele slaapkamers zijn kleine museumpjes en zijn ieder met eigen thema smaakvol ingericht met 2 boxspring bedden (welke los of tegen elkaar kunnen worden gezet) en een privé badkamer met douche, toilet en wastafel. Kortom een erg fijne accommodatie voor onder andere uw familie-reunie, vriendenweekend, fiets-of wandelclub.

De Maashorst is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Een verrassend natuur- en cultuurlandschap met prachtige bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen, weiden en kronkelbeekjes. Op 750 meter afstand van de bungalow ligt het bezoekerscentrum, hier kunt u veel te weten komen over de unieke natuur en de mogelijkheden om dit gebied te verkennen.

In het nabije gezellige Uden vindt u een uiteenlopend aanbod van winkels, supermarkten, restaurants en horeca gelegenheden.

Telefonisch reserveren:

06 53 695 721

 

Log In

Create an account